Results 1 to 1 of 1

Thread: New Posts Issue

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Calgary AB Canada
    Posts
    4,066

    Default New Posts Issue

    NEVER MIND! I FIGURED IT OUT, AND YES, IT WAS MY FAULT...

    Does anyone else find that if the "new posts" function (icon turning yellow) seems to only update every so often, rather than each time one visits? I don't have this issue on other forums so I suspect it's not my browser, but here I find that if I log in in the morning and read a bunch of new posts - then log off, and come back later in the day, all the forums that had new posts earlier are still flagged as having new posts, but when I enter them there are no threads showing new posts.

    Is this just me? It's not a huge deal but it's a bit of a let down sometimes!
    Last edited by AToE; 06-29-2009 at 04:24 PM.

Similar Threads

  1. Taste issue?
    By Twofox in forum Troubleshooting your Mead
    Replies: 27
    Last Post: 04-07-2011, 12:19 AM
  2. SG Issue!! What to do next?
    By Oakblood in forum Mead NewBees - Post your Questions Here
    Replies: 7
    Last Post: 02-01-2011, 05:25 PM
  3. I think I might have an issue with my mead
    By soupninja in forum Troubleshooting your Mead
    Replies: 6
    Last Post: 03-06-2009, 01:08 AM
  4. not sure if I have an issue or not...
    By magius231 in forum Troubleshooting your Mead
    Replies: 13
    Last Post: 09-15-2008, 03:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •